Dezavantajele unei case la rosu

Daca intr-un articol anterior iti spuneam care sunt avantajele unei case la rosu, a venit timpul sa vorbim si despre dezavantajele, dar si despre solutiile acestor dezavantaje. Asa cum spuneam pretul unei case la rosu poate fi cu 30 la suta mai mic decat cel al unei case la cheie, dar daca alegi o casa care are doar fundatia,structura de rezistenta si structura acoperisului trebuie sa iei in calcul micile cheltuieli neprevazute. Este un fapt doveditot ca aturci cand instalezi o centrala de exemplu, micile piese, tevi,  saibe si asa mai departe duc la o cheltuiala semnificativa, asa si in acest caz, daca ales o casa la rosu, trebuie sa dispui de un buget flexibil, pentru a acoperii posibilele cheltuite ce bine cu amenajarea locuintei.
Aici vorbim de gresie, faianta,  instalatii electrice si sanitare, geamuri, parchet, sisteme de iluminat si lista poate continua ca stim cu totii ce inseamna finalizarea unei locuinte si schimbarea din casa in acasa pentru fiecare dintre noi.
Iti spuneam ca ai dezavantaje si tind sa cred ca acesta este cel mai mare pe care il poti intalni intr-in astfel de proiect, iar acum a venit timpul sa iti spun si solutia: angajarea unei echipe de profesionisti in domeniu menita sa realizeze aceste lucrari pentru tine.
Te intrebi daca cunosc una, normal ca cunosc, pentru ca eu la randul meu fac parte din ea, stiu ca se spune ca lauda de sine nu miroase a bine, dar noi avem dovezi care intaresc ceea ce eu afirm, avem proiecte finalizare cu brio si parteneri care ne furnoteaza cele mai bune materiale.  De asemenea avem specialisti dispusi sa lucreze pentru proiectul tau, fie ca doresti o casa la rosu sau finalizarea uneia. Acestea fiind o partea din detaliile ce ne stau marturie ca suntem buni in ceea ce facem si ca indiferent de proiect noi il ducem la bun sfarsit.