Home

Cu o experienta de peste 10 ani in domeniul constructiilor, firma noastra va ofera servicii complexe de cea mai inalta calitate. Avem o Constructii Amenajari Case 030bogata experienta in domeniul constructiilor, atat civile cat si industriale si o echipa de oameni care a demostrat in decursul anilor o deosebita seriozitate, profesionalism si deschidere catre inovatie. Datorita colaborarii cu firmele si producatorii de materiale de constructii, va garantam cel mai bun rezultat la un pret competitiv.

Suntem specializati in constructii civile si industriale si in fabricarea de confectii metalice si suntem apti pentru constructia oricarui proiect de la fundatie pana la predarea “la cheie” catre beneficiar.

Compania noastra este adaptata pentru toate nevoile dvs. in domeniul construcțiilor. Va oferim o gama larga de servicii pentru a satisface toate aspectele legate de orice proiect. Avem profesioniști Casa la cheie 06experimentati în toate fazele unei construcții.
In cadrul firmei noastre activeaza trei departamente: unul de constructii civile si industriale , unul de fabricare a confectiilor metalice si unul de instalatii electrice, sanitare si termice, coordonate de un colectiv de specialisti cu multa experienta in domeniu a caror conlucrare conduce la obtinerea celor mai performante rezultate la un nivel de calitate maxim.
Noi suntem partenerul dumneavoastra pe termen lung si reprezinta Constructii Amenajari Case 016solutia optima pentru realizarea proiectelor propuse.
Prin gama de servicii de calitate oferite, prin profesionalism, seriozitate si incadrarea in termenele prevazute in contract, beneficiarii nostrii au siguranta obtinerii rezultatelor scontate.
Valorile promovate de catre firma noastra au ca obiectiv Clientul – acordandu-i cele mai bune servicii la un pret rezonabil.
Scopul firmei noastre este sa construim solid, durabil , sigur si modern, in pas cu tehnologia avansata. Proba rezistentei in timp a cladirilor construite de noi este cel mai valoros certificat de calitate.
OFERIM O GARANTIE A LUCRARILOR EXECUTATE INTRE 5-10 ANI SI CU UN TERMEN SCURT DE INTERVENTIE, IN CAZUL GARANTIEI.
Construiti cu noi casa SI VETI AVEA CELE MAI MICI PRETURI SI CALITATE. Doriti sa proiectati, construiti sau sa amenajati casa, atunci firma noastra de constructii case si amenajari interioare, este solutia perfecta pentru dumneavoastra.
Principalul obiectiv al firmei este solutionarea deplina a cerintelor Constructii Amenajari Case 037clientilor nostri, avind in vedere asigurarea celui mai bun raport calitate-pret, precum si continua adaptare la cele mai noi tehnologii în domeniu. Noi oferim servicii profesioniste in domeniul constructiilor de case si al amenajarilor interioare. Va stam la dispozitie cu o echipa calificata, care pune accent pe munca si servicii de inalta calitate, avand astfel garantia ca investitia facuta de dumneavoastra este in siguranta.
O casa este o investitie pe termen lung, noi intelegem acest lucru si va oferim solutia optima pentru constructia casei dumneavoastra. Va punem la dispozitie un pachet complet de servicii, de la proiectarea casei, executarea constructiei si predarea la cheie a lucrarii.

Firma noastra executa lucrari de constructii case la rosu si la cheie si amenajari interioare. Tehnologiile si materialele folosite sunt profesionale, adaptate la fiecare tip de lucrare.