Investitii imobiliare in case la cheie – argumente pro si contra

Un adapost adecvat reprezinta o necesitate umana de baza. Atata vreme cat exista oameni pe pamant, ei au nevoie de spatii in care sa locuiasca. Aceasta necesitate face ca investitiile imobiliare sa fie o alegere potrivita pentru multe persoane. In acest context discutam in continuare despre investitii in case la cheie.

Pentru inceput va spunem ca exista mai multe moduri de a investi in imobiliare. Iata cateva metode comune:

1.Puteti sa cumparati o proprietate cu pret redus, pe care sa o renovati si sa o vindeti pentru profit. In general puteti avea succes in astfel de afaceri daca gasiti case ce au nevoie de o minima remediere cosmetica, ceea ce implica costuri reduse. Provocarea consta in gasirea acelor proprietati ce indeplinesc astfel de cerinte.

2.Unii investitori aleg sa locuiasca in casele pe care le cumpara. De obicei, ei locuiesc acolo timp de 1-2 ani, dupa care vand casa pentru a cumpara una mai scumpa. In mod ideal, casa se va vinde cu un profit.

3.Case la cheie. Acestea sunt gata pentru a fi locuite inca din prima zi. Unele pot avea si chiriasi activi. Sunt o optiune extrem de interesanta pentru investitorii care dispun de banii necesari pentru a cumpara o astfel de proprietate, dar nu au timp sa se ocupe de o posibila renovare (sau de finalizarea constructiilor in cazul caselor la rosu).

Investitori in case la cheie

Vom discuta in continuare despre avantajele, dar si dezavantajele pe care le implica achizitionarea unei case la cheie ca si investitie imobiliara. Pentru orice exista argumente pro si contra si este bine sa intelegeti ambele parti atunci cand vreti sa faceti o investitie intr-o astfel de proprietate.

Nu e usor sa gasesti case la cheie foarte bune si nu e usor sa identifici un furnizor potrivit pentru aceste tipuri de case. In general e nevoie sa ai mai multe cunostinte in domeniul constructiilor si sa faci unele comparatii intre caracteristicile incluse in fiecare pachet pe care il presupune o casa la cheie.

Avantajele cumpararii unei case la cheie

1.Case la cheie = Mai putin timp si minim de efort.
2.Cash-flow imediat. O casa la cheie este o casa finalizata care poate produce venit pasiv din prima zi. Sa presupunem ca sunteti un investitor. Daca veti cumpara o casa la cheie, o puteti inchiria imediat, ceea ce inseamna ca veti primi bani de pe urma sa foarte curand. Daca vreti sa o vindeti, nu trebuie sa-i mai faceti nimic. Sigur ca nu orice case la cheie reprezinta investitii foarte bune. Acest lucru depinde de factori cum ar fi locatia, piata, competitorii existenti etc.
3.Pret avantajos pentru o casa finalizata. Gasiti la noi case la cheie la preturi foarte accesibile. Daca pana acum multe persoane considerau ca doar cei foarte instariti isi pot permite sa cumpere o casa la cheie, iata ca azi lucrurile nu mai sunt atat de limitative. Dovada sta numarul impresionant de case la cheie vandute catre diverse persoane si familii cu venituri medii.
4.Diversificare. Din nou, daca privim din punct de vedere al investitorilor, casele la cheie sunt o oportunitate excelenta de diversificare. Cu siguranta ati auzit vorba din popor: sa nu-ti asezi toate ouale in acelasi cos. Proprietatile la cheie pot fi achizitionate in zone diverse, chiar in orase diferite.

Dezavantajele cumpararii unei case la cheie

Casele la cheie au devenit foarte populare in ultimii ani mai ales in randul persoanelor care si-au dorit sa investeasca in domeniul imobiliar, dar care au vrut sa evite renovarile si modernizarile pe care le implica automat o casa mai veche sau o casa la rosu. Acest tip de investitie genereaza venit pasiv si are randamente foarte bune. Fie ca va doriti sa investiti intr-o casa la cheie sau doriti sa cumparati o astfel de proprietate pentru dumneavoastra, credem ca este util sa cunoasteti unele dezavantaje pe care le pot implica aceasta.

Investitorii care au dezvoltat afaceri cu case la cheie sunt de parere ca aceste proprietati nu implica doar avantaje. Da, daca achizitionati corect o astfel de casa, atunci ea poate ajunge sa genereze un venit pasiv decent. Cu toate acestea, exista unele dezavantaje din punct de vedere al investitiei (cumparare si inchiriere). Iata doua dintre acestea:

1.Cumparati casa la pretul de vanzare cu amanuntul.
2.Exista multi furnizori slabi de case la cheie. Ca in orice industrie sau profesie si in domeniul constructiilor de case la cheie exista furnizori de calitate si furnizori superficiali, care nu pun pret pe calitate. Daca sunteti in cautarea unui furnizor cu experienta in case la cheie noi va putem ajuta. Vizitati galeria noastra de fotografii pentru a putea vizualiza o parte din lucrarile de calitate pe care le-am efectuat. Bucuria noastra rezulta din multumirile pe care ni le aduc clientii care sunt in prezent in proprietatea unei case pe care noi am ridicat-o.

O casa la cheie are un pret fix inclus in contract. Dar o astfel de solutie poate sa nu functioneze la fel de bine pentru un cumparator care isi doreste flexibilitate, control si mai multa autoritate in procesul de proiectare. Pentru astfel de cumparatori recomandam uneori planuri de constructie la cerere, in functie de preferinte. Casele la cheie nu sunt in general personalizate pe nevoile unui comparator individual, dar sunt create in functie de