Practic, de ce clientii cumpara case la cheie de la dumneavoastra?

Visati sa va mutati intr-o casa noua care nu a mai fost locuita de nimeni pana acum? V-ar surade sa va mutati intr-un loc in care toate lucrurile sunt la locul lor? Daca raspunsul este DA, inseamna ca o casa la cheie ar fi ideala pentru dumneavoastra. Definitia unei astfel de case reiese chiar din denumirea sa: pur si simplu invarti cheia si intri in casa.

Iata 5 motive principale pentru care se merita sa ne contactati in vederea achizitionarii unei case la cheie.

-Avem experienta. Compania noastra are experienta de peste 10 ani in constructia de case la cheie si in tot acest timp ne-am implicat total in realizarea fiecarui proiect de care ne-am ocupat. Consideram ca experienta este unul din punctele noastre forte. Datorita experientei devenim din ce in ce mai eficienti si mai buni in domeniul in care activam.

-Avem preturi super avantajoase pentru case la cheie. Pretul unei case la cheie incepe de la 350 euro pe metru patrat. Daca inca mai credeti ca doar cei foarte bogati isi pot permite sa cumpere o casa la cheie, e timpul sa va schimbati opinia. Sunati-ne acum pentru o oferta personalizata.

-Construim case la cheie intr-un timp scurt. Comoditatea este principalul motiv pentru care clientii prefera casele la cheie. Tocmai v-ati intemeiat o familie si aveti nevoie de o locuinta noua si stabile? Sau poate familia dumneavoastra s-a marit si va doriti o casa mai mare? Sau poate pur si simplu simtiti ca este momentul sa faceti o schimbare importanta si sa va mutati intr-o casa noua. Indiferent de motiv, noi va putem ajuta. Si nu oricum. Ci construindu-va casa pe care v-o doriti in foarte scurt timp. Fara zgomot, praf si mizerie, casele la cheie sunt solutia ideala pentru oricine isi doreste sa se mute in noua locuinta in cateva zile.

-Dumneavoastra selectati modelul preferat. Daca optati pentru o casa la cheie, vom pune la dispozitia dumneavoastra mai multe modele din care puteti alege. Prin urmare, casa pe care v-o predam la final va fi cea care se va plia cel mai bine pe nevoile si preferintele dumneavoastra.

-Pachet complet de lucrari. Oamenii opteaza pentru case la cheie deoarece acestea include un pachet complet de elemente necesare la o noua locuinta: pereti izolati, finisaje, placari cu rigips, faianta, pereti zugraviti, instalatii sanitare, termice si electrice deja montate si functionale.

Avantajele cumpararii unei case la cheie

Tot mai multe persoane aleg sa cumpere case la cheie pentru ca acestea implica mai multe beneficii semnificative. De ce credeti ca multe case la cheie se vand foarte repede, poate chiar mai repede comparativ cu casele la rosu sau cu casele care au fost detinute pana in prezent de alti proprietari?

Pentru ca sunt noi si pentru ca cel care cumpara casa respectiva se poate muta in ea imediat, fara sa astepte. Doar daca ati simtit vreodata pe pielea dumneavoastra ce implica si cat dureaza constructia unei case, puteti intelege acest sentiment de graba si comoditade cand vine vorba de posibilitatea de a te muta intr-o casa noua si terminata.

Ce inseamna “case la cheie”?

O casa la cheie este exact ceea ce pare: o locuinta finalizata in care va puteti muta rapid si tot ce trebuie sa faceti este sa rotiti cheia in yala usii de la intrare. Maxim de confort. Nu e de mirare ca atat de multe persoane isi doresc o astfel de casa. Traim intr-o lume cand lucrurile se intampla foarte rapid si timpul ne preseaza din ce in ce mai mult. Lucrul acesta poate fi observat in toate domeniile si iata ca, dupa cum era de asteptat, se concretizeaza si se manifesta chiar si in domeniul constructiilor. Deci cumparati o casa la cheie si nu trebuie sa asteptati mult pentru finalizarea sa.

In cazul caselor la cheie, constructorii si dezvoltatorii au grija de tot ce trebuie la o casa noua pana la cele mai mici detalii de finisare. O firma care va poate pune la dispozitie o casa la cheie se va ocupa in general de tot ceea ce inseamna construirea acesteia si va antrena toate elementele necesare in acest process: de la excavatoare, muncitori, designeri de interior, pana la instalatori si electricieni.

Casele la cheie au reprezentat in ultimii ani un subiect foarte fierbinte in domeniul constructiilor. In opinia unor constructori cu experienta nu exista o definitie unanim acceptata de orice furnizor de case la cheie. Asta pentru ca fiecare constructor poate avea un set usor diferit de caracteristici si dotari incluse in casa pe care o livreaza ca fiind “la cheie”. Consideram ca acest lucru este deosebit de important pentru cumparatorii care cauta sa cumpere case la cheie. Pentru a evita orice neintelegeri si nelamuriri este intotdeauna recomandat sa intrebati constructorul ce contine casa pe care intentionati sa o comandati.

Dupa opinia noastra, o adevarata proprietate la cheie ar trebui sa fie o casa noua, cu utilitati si dotari noi (acoperis, sanitare, sisteme de incalzire etc). Proprietatea poate fi vanduta la valoarea reala de piata si atunci putem discuta despre un castig de ambele parti, atat pentru comparator, cat si pentru firma de constructii. Cu toate acestea, exista firme care cumpara case la cheie si le vand mai departe, adaugand un profit suplimentar, ceea ce duce automat la un pret de vanzare mai mare.

Daca doriti o firma de constructii cu experienta in case la cheie, ne puteti contacta cu incredere. Construim noi insine fiecare cladire, de aceea putem sustine preturi extrem de avantajoase pentru case la cheie.

Investitorii in case la cheie sunt acele persoane sau firme care cumpara astfel de cladiri pentru ca mai apoi sa le vanda la un pret mai mare. O parte din acesti investitori sunt interesati sa cumpere case la cheie foarte ieftine (uneori de calitate indoielnica) pentru ca profiturile obtinute din vanzarea lor sa fie cat mai mari. De aceea, este foarte important sa acordati o atentie speciala selectarii furnizorului de case la cheie.

Din acest punct de vedere, clientii nostri au intotdeauna garantia ca aleg bine. Noi suntem specializati in constructii case de la zero si acesta este domeniul in care activam. Nu luam o casa de undeva doar pe “hartii” pentru a o vinde in alta parte. Noi insine construim casele pe care clientii nostri si le doresc. Consideram ca acesta este unul din principalele avantaje ale contractarii unei firme specializate in domeniul constructiilor de case la cheie.