Case de lemn

Case de lemn – ce sunt aceste case de lemn

Sistemul de constructie de case de lemn este foarte folosit în strainatate. Finisajele exteriorioare pot fi pe baza de lemn (lambriu) sau polistiren si tencuiala armata, iar interioarele se pot executa din rigips sau lambriu.
Datorita panourilor, necesare constructiei de case de lemn, care se monteaza în atelier pe mese speciale cu actionare pneumatica, montajul unei constructii pe structura de lemn dureaza putin si nu depinde de perioada anului sau starea vremii. Un alt avantaj recunoscut de catre toti profesionistii in constructii este gradul superior de izolatie termica si fonica, cu peste 30% mai mare decat cel al constructiilor clasice. Temerile ca lemnul ia foc mai usor sunt nejustificate, atata timp cat se folosesc solutii ignifugante eficiente pentru tratarea acestuia. Costurile unei case din lemn sunt cu cel putin 40% mai mici decat cele pentru tipurile de case din zidarie si beton.

Case de lemn – pretul de constructie al caselor de lemn

Preturile sunt negociabile pornind de la: 410Euro/m2 case de lemn la rosu iar pentru casele de lemn la cheie 880 Euro/m2.

Case de lemn – avantajele unei case de lemn

Alegerea de a construi o casa de lemn este în mare parte o chestiune de gust .
Mulți cred că o casa de lemn este mult mai fină și mai ” vie “, .  Alții aleg să construiască o casa de lemn de dragul economiei .
Constructia caselor de lemn, de obicei, este mult mai ieftina  însă  acest lucru se schimba atunci când casele din lemn necesită o cheltuiala mai mare de întreținere.
Un avantaj pentru casele de lemn este faptul că este mult mai ușor de a construi sau modifica casa dumneavoastra dacă aveți nevoie. Acest lucru poate aparea la creșterea numarului de personae în familie sau pur și simplu doar pentru nevoia de spațiu .
Există o multime de constructori pentru casele din lemn . Prin urmare , putem gasi cu o mare usurinta exact casa visurilor dumneavoastra.
O casa de lemn trebuie construită cu atenție pentru a oferi o etanșeitate cat mai buna, este importantă atât pentru a economisi energie cat și pentru a preveni mucegaiul  in casa de lemn .
Este important să se protejeze lemnul pe toată perioada de construcție , astfel încât expunerea lemnului la umiditate inutil sa nu se produca . La fel de important este atentia la detalii .
Cât de mult ar trebui să izolam o casa de lemn ?
Nu există un singur răspuns care se aplică la toate casele. Grosimea izolației optimă se datorează modului de ventilație , temperatura medie exterioară , cât de mulți oameni trăiesc în casă si multi alti factori. Au  fost momente în care arhitectii au spus că aproximativ 50 mm este suficient pentru izolarea unei case, acum valoarea este mult mai mare 200-300 mm.
Etanșeitatea Casei de lemn este importantă pentru a economisi energie si a reduce riscul de mucegai. O etanseitate buna reduce riscul si pentru alte defecte.
CONSTRUITI CU NOI CASA DE LEMN PE CARE O VISATI, PENTRU A EVITA SURPRIZELE NEPLACUTE!