Case la rosu

Case la rosu – ce cuprinde constructia unei case la rosu

-sapatura
-fundatia
-elevatia
-placa cota”0”
-ridicarea peretilor si a stalpilor pe toate etajele constructiei
-placile peste etaje
-sarpanta
Nu sunt incluse finisajele interioare si exterioare, partea exterioara a acoperisului (tigla, tabla), instalatiile aferente (electrice, sanitare, gaze, racordare la utilitati).

Case la rosu – pret pentru constructia unei case la rosu

Constructie din BCA de la 420 EUR/mp (casa la rosu, materiale+manopera)
Constructie din caramida POROTHERM de la 420 EUR/mp (casa la rosu, materiale+manopera)
Constructie din caramida plina de la 520 EUR/mp (casa la rosu, materiale+manopera)

Case la rosu – avantajele constructiei unei case la rosu

Când va construiti o casă prima data se executa structura casei (casa la rosu) de aceea aici nu trebuie facut nici un rabat de la caliate sau de la cantitate pentru ca este cea mai importanta parte a constructiei.
Daca doriti sa va construiti o casa la rosu ati ajuns unde trebuie! Noi va oferim cele mai bune servicii de constructiicase la rosu“.
Atunci cand va construiti o locuinta noua familia dumneavoastra are sansa unica sa personalizeze fiecare aspect al mediului de locuit.
In cei 10 ani , ne-am construit o reputație excelență pentru constructia de structuri. Oferim o calitate structurala deosebita pentru constructiile de case la rosu.
Pentru fiecare proiect ,de constructii case la rosu , specialistii nostril ofera o gamă diversă de solutii practice pentru o calitate superioara cu un cost redus. Scopul nostru este de a livra soluții durabile , economice și construibile care îndeplinesc sau depășesc nevoile și așteptările clienților noștri .
Prin optimizarea consumului de materiale , eficiența personalului muncitor si prin profesionalismul inginerilor nostri am reusit sa avem preturi competitive pentru constructia caselor la rosu.
Oferim soluții de proiectare si executie pentru a obține rezultate remarcabile pentru cele mai ambițioase și complexe proiecte pentru constructia de case la rosu.
CONSTRUITI CU NOI CASA LA ROSU PE CARE O VISATI, PENTRU A EVITA SURPRIZELE NEPLACUTE!