Echipa ideala pentru proiectele tale

Fie ca vorbim de renovari, costructii case, case la cheie sau case la rosu, toate implica planuri, cheltuieli,  buget prestabilit, dar si munca in echipa. Recent am fost nevoie sa ascult povestea unui domn care a angajat o echipa de baieti pentru a renova apartamentul in care locuia, a fost dezamagit cand in urma lor a ramas in dezastru de nedescris si mai rau de atata pe toata durata lucrarii a fost nevoit sa asculte cuvinte vulgare in schimbul de replici dintre muncitori, sa plece in timpul lucrarii si sa lase materiale deja facute in galeti, urmand ca apoi sa le arunce pentru ca s-au intarit.  A ramas profund dezamagit de rezultat si de echipa respectiva si cand este intrebat de cine i-a facut lucrarea, spune cu parere de rau toata patania.
Cand auzi astfel de povesti te gandesti cum poti gasi o echipa buna, cum poti evita astfel de experiente, dar mai ales cu poti sa nu nimeresti tocmai o astfel de echipa, pentru ca nu cred ca iti doresti oameni care pe banii tai sa faca munca de mantuiala. Aici intervine eu, este dificil sa o gasesti pe internet, mai ales ca sunt o multime de anunturi cu echipe profesionale. Noi avem dovezi, noi iti putem dovedi cu exemple reale si marturiile persoanelor ce au apelat la noi, acestia fiind in prezent persoane ce recomanda serviciile noastre, pe langa aceste marturii, avem dovezi ca lucram cu cele mai bune materiale dar si ca echipa noastra este bine inchegata, ca nu vei fi obligat sa asculti limbaj vulgar dar mai ales ca vom respecta bugetul tau,  cat de bine putem si ca nu vor exista incidente de genul celor mai sus mentionate.
Conteaza foarte mult ca atunci cand cauti o echipa de meseriasi sa fie asa cum iti doresti, maleabili si receptivi la cerintele tale.