Alte Servicii

Topografie, cadastru si intabulare

Va intrebati de ce ati avea nevoie de topografie ? Raspunsul este simplu: pentru realizarea unor masuratori precise, pentru obtinerea actelor necesare proprietatii dumenavoastra veti avea nevoie de lucrari topografice. Fie ca este vorba de masurarea unui teren, de trasarea limitelor de proprietate, de parcelare, ori aveti proiectul unei case si doriti sa o amplasati pe teren, echipa noastra de experti va sta la dispozitie si va ofera servicii profesionale – rapid, simplu si eficient.
Cadastrul este sistemul obligatoriu de evidenta al tuturor imobilelor de pe teritoriul tarii. Documentatia cadastrala este foarte importanta pentru orice proprietar de imobil, fara aceasta imobilul nu poate fi vandut, nu poate fi donat si nu se poate realiza ipotecarea acestuia. Intabularea inseamna inscrierea in Cartea Funciara a dreptul dumneavoastra asupra proprietatii unui teren sau a unui imobil. Intabularea poate fi provizorie – spre exemplu in cazul unei proprietati ce a fost castigata in instanta in urma unei hotarari judecatoresti care nu este irevocabila; sau poate fi intabulare definitiva – inscriere cu titlu definitiv, irevocabil. Cadastrul si intabularea sunt formalitati obligatorii care trebuie indeplinite la cumpararea unei locuinte fie ca este vorba de apartament sau casa ori la cumpararea unui teren indiferent daca este vorba de un teren agricol sau pentru constructii.
Contactati-ne acum si vom realiza pentru dumneavoastra toate documentele necesare in cel mai scurt timp posibil.

Proiectare

Echipa noastra de arhitecti poate sa realizeze pentru dumneavoastra cele mai complexe proiecte in concordanta cu ideiile si necesitatile dumneavoastra. Fie ca va doriti o constructie moderna sau una clasica, noi vom gasi pentru dumneavoastra solutia optima. Cu noi visele dumneavoastra vor fi transpuse in proiecte concrete de catre cei mai buni arhitecti si mai departe in constructii cu ajutorul echipelor noastre de constructori.

Protectia muncii SSM (securitate si sanatate in munca)

Firma noastra va ofera servicii de consultanta in securitatea si sanatatea muncii, cat si in domeniul situatiilor de urgenta. Prin calitatea serviciilor oferite de specialistii nostri, vom da siguranta si incredere in afacerea dumneavoastra. Apelati la noi si ne vom ocupa de toate activitatile legate de prevenire si protectie a muncii pentru dumneavoastra. Vom intocmi si vom actualiza planul de protectie si prevenire, vom identifica pericolele posibile si vom evalua riscurile pentru fiecare utilaj sau faza a muncii din cadru firmei dumneavoastra. Vom intocmi toata documentatia necesara si vom realiza instructajul angajatilor, vom elabora rapoartele cu privire la posibilele accidente de munca suferite de angajatii dumneavoastra.