Portofoliu

AM PARTICIPAT LA UNA DIN CELE MAI IMPORTANTE CLADIRI, CRYSTAL Heliport-CT-1TOWER ,CONSTRUITA IN CENTRUL BUCURESTIULUI.
Cu un design arhitectural modern, sofisticat și elegant și dotata cu primul heliport pe acoperis, CRYSTAL TOWER a devenit un punct de reper în București. Constructii Amenajari Case 030

Fiind situat în districtul de afaceri central și tehnologiei inovative de pionierat în România, imobilul este proiectat pentru a se potrivi cerințelor companiilor și a activităților cu caracter personal oamenilor prin prezența de o varietate de facilități și dotări: spatii de birouri, săli de conferințe și întâlniri, restaurant, baruri și cafenele, sala de fitness si spa centre, servicii bancare, heliport pe acoperiș, zona verde.
Constructii Amenajari Case 011Proiectul Orhideea Gardens ofera clientilor cele mai bune conditii de locuit in centrul capitalei, intr-un ansamblu rezidential realizat dupa cele mai moderne si sigure norme de proiectare. S-au folosit unele din cele mai noi si mai bune materiale  si tehnologii pentru executia acestui ansamblu rezidential.

 

Ansamblul rezidential METROPOLIS este situat in Nordul Bucurestiului. Constructii Amenajari Case 004Prin regimul sau de inaltime (2S+P+18E „Cladirea A” si 2S+P+13E „Cladirile B si C”) si prin calitatea superioara a constructiei realizate cu materiale si tehnologii de ultima generatie si a suprafetelor generoase si a teraselor cu vedere panoramica, acest complex este UNIC.

 

Turnul de comandã al ecluzei, vizibil şi pentru turiştii care tranziteazã Vama, aratã ca un diamant uriaş şi este complet digitalizat. Turnul a fostConstructii Amenajari Case 016 reabilitat si modernizat folosind materiale de cea mai buna calitate pentru a rezista mediului in care se incadreaza constructia.

 

Am executat o gama larga de case particulare, vile sau case de vacanta. Constructii Amenajari Case 021Firma noastra a executat lucrari de: finisaje interioare si exterioare de case si apartamente, am executat izolatii interioare si exterioare. Construim case la rosu si la cheie , executam garduri, pavari si alte lucrari legate de constructii. Executam case la rosu, case la cheie, lucrari de zidarie, tencuieli, termoizolatii, placare piatra, faianta, gresie, instalatii sanitare, amenajari interioare, acoperisuri.