Top 10 cele mai frecvente intrebari despre case la cheie

Vreti sa cumparati o casa la cheie? Iata de ce ar trebui sa ne alegeti pe noi:

1.Avem experienta in domeniul constructiilor. Misiunea noastra este de a face din procesul de proiectare si construire a unei case unul simplu si fara stres.
2.Suntem experti in proiectare, consultanta si executie. Va oferim solutii de calitate pe tot parcursul derularii procesului de proiectare si constructie.
3.Oameni calificati si implicati.
4.Oferim garantie pentru fiecare lucrare realizata
5.Mentinem constant un raport foarte bun calitate – pret. Efectual lucrari de calitate al preturi accesibile.

Firma noastra detine specialisti in constructii si case la cheie. Construim, personalizam si livram case la cerere. Impreuna cu expertii nostru veti putea dezvolta un concept nou pentru viitoarea dumneavoastra locuinta, tinand cont de bugetul pe care il aveti la dispozitie, de preferintele dumneavoastra si de nevoile individuale. Fiecare plan de constructii case la cheie se adapteaza cerintelor clientilor nostri, pentru a se plia cat mai bine pe dorintele individuale.

Va prezentam in continuare cateva intrebari frecvente alaturi de raspunsurile aferente. Speram ca acestea vor constribui la o mai buna intelegere a procesului de constructie, precum si a modului in care firma noastra specializata in case la cheie va poate ajuta sa obtineti casa pe care v-o doriti.

1. Ce ne diferentiaza de alte companii de constructii case la cheie
Scopul nostru este de a construi un camin unic pentru fiecare clienti, un camin care sa insemne deopotriva un spatiu elegant, cat si un spatiu capabil sa reflecte personalitatea unica a proprietarului, precum si stilul sau de viata. Avand aceste obiective, acordam o atentie deosebita disponibilitatilor bugetare si dorintelor clientilor.

Construind o casa la cheie cu noi va asigurati ca veti lucra cu o echipa de profesionisti cu experienta in domeniul constructiilor, renovarilor si consolidarilor. Sprijinim si ne dedicam fiecarui proiect de la inceput pana la sfarsit. Oferim garantie pentru orice tip de lucrare, lucru care sporeste de fiecare data increderea clientilor nostri in munca pe care o prestam.

Avem capacitatea de a ne ocupa de mai multe proiecte simultan pentru ca detinem mai multi profesionisti in constructii de case la cheie. In acelasi timp ne putem ocupa de o serie de proiecte diverse ce necesita cunostinte specifice si un grad avansat de experienta. Datorita spectrului larg si specializarilor diferite, putem realiza la cerere case la cheie, renovari, consolidari profesioniste de constructii mai vechi, case la cheie fara etaj, cu unul sau doua etaje, case de lux, precum si reparatii diverse. Intervenim rapid si ne place sa credem ca lucram eficient.
2. In ce zone si localitati puteti construi case la cheie?
Sediul nostru este in Bucuresti, sectorul 6. Preluam proiecte pentru constructii case pentru Bucuresti dar si pentru alte localitati. De fapt, in portofoliul nostru exista mai multe case pe care le-am construit in zone diferite din tara. Dumneavoastra unde doriti sa va construiti casa? Am fi bucurosi sa evaluam o astfel de solicitare de construire a unei case intr-o locatie speciala sau in afara capitalei.
3. Care este tariful pe care il percepeti pentru construirea unei case la cheie?
Pretul variaza in functie de mai multi factori: locatia terenului, tipul terenului, nivelul de proiectare, detalii de realizare, tipul materialelor dorite, tipul de case, anexe etc.
4. Puteti construi o casa la cheie pe un teren usor inclinat?
Da, este o provocare sa realizam constructii impresionante in astfel de locatii.

5. Ce materiale folositi pentru constructia caselor?
Exista mai multe materiale de constructie disponibile pe piata. Putem enumera de exemplu caramida, beton, tigla, exterioare tencuite sau din lemn etc. Materialele se aleg in functie de rezistenta, tinand cont de preferintele dumneavoastra si de alte detalii specifice proiectului dumneavoastra.

6. Cum lucrati?
Echipa noastra cuprinde mai multi specialisti care se pot ocupa de constructii case, amenajari interioare si renovari, consolidari de case mai vechi, case la cheie, inchirieri utilaje, hidroizolatii, reparatii si chiar servicii legate de topografie, cadastru, intabulare, proiectare si dirigentie de santier. Toata echipa noastra lucreaza pentru ca fiecare proiect sa se finalizeze cu maxim de eficienta din punct de vedere al duratei de executie si al costurilor. Ne straduim pentru ca dumneavoastra sa traiti o experienta pozitiva atunci cand vine vorba despre proiectarea si construirea unei case. Desi multe persoane sunt de parere ca acest proces de construire a unei case este foarte solicitant si foarte stresant, ne place sa credem ca datorita experientei pe santier si seriozitatii care ne caracterizeaza, lucrarile pe care le intreprindem se vor derula aproape natural de fiecare data. Pe tot parcursul derularii proiectului puteti fi siguri de angajamentul nostru total, de sinceritatea si devotamentul nostru fata de dumneavoastra si fata de investitia pe care o faceti. Suntem constienti ca pentru cei mai multi oameni, constructia unei case reprezinta un lucru indraznet, de suflet, un proiect in care isi pun multe sperante si in urma caruia au multe asteptari.

Pentru renovari si restaurari de cladiri, case la rosu sau case la cheie va rugam sa ne sunati la numarul de telefon 0720 805 964 pentru a discuta cu unul din membrii echipei noastre de consultanta.
7. Cat dureaza constructia unei case la cheie?
Intervalul depinde de mai multe aspecte cum ar fi dimensinea casei, materialele utilizare (si disponibilitatea acestora), precum si designul casei. Dupa ce ne vom face o idee despre ceea ce va doriti, consultantii nostri vor putea sa va ofere un termen informativ, o data de inceput si de finalizare a proiectului.

8. Va pot suna pentru constructia unei case la rosu?
Absolut. Noi nu ne ocupam exclusiv de case la cheie, ci livram constant case la rosu pentru diversi clienti. Daca dupa finalizarea casei la rosu, peste o anumita perioada, veti dori sa finalizati constructia tot cu noi, ne puteti contacta in continuare.
9. Ce sfat imi puteti da cu privire la achizitionarea terenului de constructie?
Consulantii nostri in constructii case va pot sfatui in legatura cu achizitia terenului si a tipului de casa potrivit pentru un anumit teren.
10. Am deja un teren in proprietate. Care este urmatorul pas?
Daca vreti sa cumparati o casa la cheie va rugam sa luati legatura cu noi pentru a va oferi mai multe detalii. Puteti crea o lista de preferinte in ceea ce priveste casa pe care v-o doriti, iar mai apoi vom discuta pe marginea acestora. Dupa discutie, un specialist in constructii case la cheie se va deplasa in locatia respectiva pentru evaluare.