Alege o casa la rosu daca ai un buget mai mic

Case la rosu buget mic

De multe ori se intampla sa avem un buget limitat stabilit pentru achizitioanere unei case, dar in momentul in care incepem cautarea ne lovim de cifre ce depasesc cu mult bugetul nostru, si astfel renuntam la idea unui casei. Ajungem in impas si astfel in loc sa fim nevoiti sa alegem ceva ce nu este tocmai pe
placul nostru dar se incadreza in bugetul nostru. De cele mai multe ori ajungem aici pentru nu toti cunoastem conceptul de case la rosu, daca am da putina importanta decorului din jurul nostru am observa cu siguranta case rosii, din caramida rosie, aceast tip de casa a fost construita de la fundatie pana si a ramas in stadiul acela pentru ca proprietarul a avut un buget limitat sau are anumite pretentii in privinta tencuieli.
Ce primesti in momentul in care alegi case la rosu, acest tip de casa include : pregatirea terenului si sapatura, fundatia, elevatia realizata din beton armat, structura de rezistenta din beton armat sau alte material ,peretii exteriori si interiori realizati din zidarie, planseele construite desupra fiecarui etaj ,sarpanta din lemn sau metal, acest tip de constructie nu include tencuiala, instalatii sanitare si
electrice, acoperisul din tapla, tigla sau alte materiale folosite pentru aceasta operatiuni.

Case la rosu buget mic
Cu alte cuvinte primesti o casa la care nu iti ramane decat sa finisezi detaliile in functie de preferinte, lucruri ce pot fi facute pe parcurs, sau pe care le putem finaliza noi atunci cand dispui de bugetul necesar.
In concluzie: nu trebuie sa alegi ceva ce nu este pe placu tau doar pentru ca ai un buget limitat, este suficient sa alegi o casa la rosu finisand restul in functie de bugetul.