Ce cuprinde o casa la rosu

Nu toata lumea stie acesti termeni tehnici si nu vad de ce i-ar stii,  cum nici eu nu stiu diverse lucruri este normal ca unele persoane sa nu stie ca atunci cand vad o casa din caramida rosie aceasta se numeste casa la rosu, fiecare dintre noi avem unele pasiuni si inclinatii sper un domeniu anume, asa cum eu si echipa mea aveam ceva aparte pentru tot ce tine de constructii, de proiecte dragi voua pe care noi le ducem la bun sfarsit.
Cum spune titlul azi vreau sa vorbim despre ce inseamana mai exact casa la rosu, ce cu prinde aceasta si care sunt avantajele ei. Incepem cu ce cuprinde: in primul rand fundatia, cred din punctul meu de vedere este foarte importanta daca ne dorim o locuinta bine realizata si de durata, in al doilea rand este elevatia, urmatorul pas si-l reprezinta constructia zidurilor interioare si experioare, urmeaza construirea structurii din lemn a acoperisului. Trebuie sa mentionez inca de la inceput ca in acest tip de casa, nu intra si finisarea interioara si exterioara, instalatiile electrice si sanitare si nici acoperisul propriu zis al locuintei,  acesta fiind detalii ce trebuie realizate ulterior, pentru ca daca ar intra si aceste lucruri am vorbi despre o casa la cheie, un alt tip de proiect de care eu si echipa mea ne ocupam.
Avantajele avestul proiect il reprezinta posibilitatea de a amenaja casa dupa bunul plac, un altul il reprezinta costurile, fiind mult mai mici decat cele pentru o casa la cheie. Daca va intrebati de ce sa alegeti un astfel de proiect, raspunsul este simplu, pentru ca de cele mai multe ori costurile sunt cu 30% mai mici decat la alte tipuri de proiecte si de asemenea atunci cand ati finalizat aceasta partea de proiect puteti apele cu incredere la noi pentru finalizarea casei  deoarece noi lucram cu materiale de calitate si de fiecare data cand o persoana apeleaza la noi pentru astfel de servicii ascultam cu mare atentie dorintele dumneavoastra,  urmand ca apoi sa fie puse in aplicare cu mare precizie.