Ce inseamna case la rosu ?

Cred ca pana in prezent ai observat macar o data in jurul capitalei si nu numai acele case nefinalizate de culoare rosie , chiar cred ca este imposibil sa nu le fi vazut macar o data in drumul tau,  te-ai intrebat totusi vreodata de ce sunt nefinalizate si de ce sunt rosii.  Ei bine se numesc case la rosu, sunt acele locuinte incepute de la fundatie dar la care proprietarul a ales proiectul in functie de buget si de preferinte. Uneori este dificil sa incepi un astfel de proiect, pentru ca intr-un punct anume te vei bloca din punct de vedere financiar si vei si nevoit sa abandonezi proiectul cand vad faci rost iar de bani.
Casele la rosu sunt case care incep cu fundatie si proiectul se finalizeaza cand ajungi aproape de final sau mai bine spus cand ai ridicat baza, ramane interiorul si exteriorul plus tot ce tine de confortul casei. Este imposibil sa locuiesti intr-o astfel de casa, pentru ca ea nu include finisarea interioara si exterioara si nici acoperisul fie el din tigla sau tabla, asta ramane la alegerea proprietarului.
Aceste case, se ridica mult mai repede,  sunt main ieftine si de aceea de cele mai multe ori este tipul de proiect ales de multe persoane, pentru ca astfel fie pot cumpara un teren main mare, fie pot da atentie deosebita detaliilor, doar intr-un fel sau altul acestea sporesc confortul unei case.
Consider ca trebuie sa tii cont de aceste aspecte cand optezi pentru un proiect de genul acesta, pentru ca el nu include instalatia electrica sau cea sanitara, fiind detalii de care trebuie sa tii cont cand se finalizeaza proiectul. Noi acceptam cu drag aceste proiecte pentru ca fiecare contract stabilit il respectamai cu strictete, nu tinem cont ca e vorba de renovari, case la rosu sau case la cheie, fiecare dintre noi stim exact ce ne dorim si de aceea noi ca si echipa facem totul exact asa cum tu ca viitor proprietar iti doresti.