Economisiti timp si bani cu case la cheie

Daca ar fi sa planuiti sa va construiti o casa si sa va ocupati de toate detaliile pe care le implica acest lucru, v-ar lua mai mult decat v-ati putea inchipui in prima instanta. Ar trebui sa sunati la firma de constructii si sa faceti alte demersuri necesare (sa obtineti autorizatii, sa angajati muncitori pentru instalatiile sanitare, de incalzire si de racire, pentru reteaua electrica, apa si nenumarate alte detalii).
Dar atunci cand cumparati case la cheie firma pe care o contractati se va ocupa de toate acestea in locul dumneavoastra.

Case la cheie – de ce le iubeste banca?

Experienta si tendintele arata ca bancile sunt mai “prietenoase” cand vine vorba de acordarea creditelor pentru achizitia unei case la cheie. Banca stie déjà ca locuinta este gata si ca viitorul proprietar debitor se poate muta rapid in ea. Prin urmare, debitorul nu va mai avea nevoie de alte fonduri pentru acest lucru. Banca vede intr-o casa la cheie un produs finit, care nu implica nicio “surpriza” ce ar putea pune in pericol posibilitatea ca debitorul sa renturneze creditul.

Case la cheie – de ce toata lumea le iubeste?

Casele la cheie sunt ideale pentru familii, dar si investitorii le apreciaza in mod deosebit. Si totul din acelasi motiv principal: proprietarul se poate muta imediat intr-o astfel de casa. Ia cheia, o introduce in broasca usii de la intrare si o roteste.

Achizitie case la cheie – puncte forte

Avand in vedere ca foarte putine persoane isi permit sa cheltuie oricat pe noua casa, este de inteles ca exista intotdeauna compromisuri pe care oamenii trebuie sa le faca atunci cand intentioneaza sa cumpere o locuinta. In prezent exista pe piata o multitudine de case revandute, case care au fost locuite pana acum. Sigur, cu putina indemanare si cu ceva investitie oricine poate transforma o astfel de casa simpla intr-o casa de vis. Cu toate acestea, planurile de renovare pot atrage dupa sine o multime de cheltuieli neplanificate, ca sa nu mai spunem ca din anumite motive lucrarile de renovare se pot amana, ca e nevoie de timp indelungat pentru finalizare, stres si multa bataie de cap.

In aceste conditii, este perfect de inteles de ce majoritatea oamenilor evita astfel de situatii si prefera sa plateasca putin mai mult ca sa se aleaga la final cu o casa nou-noua, o casa la cheie, perfect realizata de la fundatie pana la acoperis. Cand cumperi o casa la cheie obtii ceea ce vrei exact in ziua in care te muti in ea. Inainte sa cumperi casa, poti sa optezi pentru anumite elemente, cum ar fi tipul podelei, culoarea peretilor si alte detalii ce tin de reteaua electrica si nu numai. Stii déjà ce contine pachetul standard inclus intr-o casa la cheie si poti solicita optiuni suplimentare in functie de necesitati. Nu ai cum sa fii distras de costuri, pentru ca stii de fiecare data cat te costa fiecare sectiune de realizare a constructiei.

Calitate in interior si la exterior

Specificatiile pe care le primiti o data cu achizitionarea unei case la cheie includ elementele structurale, electrice si sanitare. Niciodata nu va trebui sa va faceti griji in ceea ce priveste izolarea termica, modul de construire a acoperisului si rezistenta acestuia, la faptul ca ati putea fi pur si simplu invadat de rozatoare sau alte insecte nedorite.  E suficient sa va uitati peste lista specificatiilor primita de la furnizorul de case la cheie si sa stiti cu exactitate ce se afla sub exteriorul acela frumos.

Cu noi nu exista riscuri atunci cand cumparati o casa la cheie. Spre deosebire de alte firme de case la cheie noi nu promovam preturi incredibil de mici pentru constructii de baza doar pentru a va aduce la usa din fata. In schimb, ne straduim sa includem in proiectele noastre cele mai utile si interesante caracteristici pe care le pot avea casele personalizate in ziua de azi. Totul la preturi accesibile.

E mai scump sa cumperi o casa la cheie decat sa o construiesti tu?

Oare casele la cheie costa intr-adevar mai mult decat daca v-ati ocupa dumneavoastra insiva de constructia unei locuinte (sau renovarea unei case existente)? Aceasta reprezinta una din intrebarile comune atunci cand vine vorba despre constructia de case la cheie. Mai toata lumea presupune ca veti iesi mai ieftin daca alegeti sa va ocupati singur de lucrarile necesare ridicarii constructiei.

Oare asa sa fie?

Raspunsul rapid este da; in cele mai multe cazuri si daca aveti ceva experienta, puteti iesi mai ieftin daca alegeti sa construiti sigur. Dar cu ce efort? In cat timp? Si cu ce costuri? Puteti face o afacere mai buna daca alegeti sa construiti dumneavoastra daca aveti experienta necesara si daca stiti sa obtineti maxim de eficienta din elementele implicate in proces. Acest lucru nu este usor de realizat.

Daca aveti un serviciu full time si sunteti mai tot timpul ocupat este evident ca nu ati putea sa va dedicati unei posibile renovari sau  procesului solicitant necesar pentru ridicarea unei case. Ca sa nu mai spunem ca si o modernizare sau o renovare a unei case mai vechi presupune experienta si luni de zile de lucru; stabilirea si selectarea celor mai bune materiale, celor mai bune oferte la materiale. In schimb, contractorii s-ar putea ocupa de aceste lucruri in locul dumneavoastra, ceea ce va insemna automat mai putina bataie de cap, mai putin stres si mai putin timp consumat.

Pe de alta parte, in UNELE cazuri, este posibil ca atunci cand trageti linie sa observati ca, din punct de vedere al costurilor, sa construiti singur o casa v-a costat la fel de mult decat daca ati fi cumparat o casa la cheie, déjà finalizata, cu tot ce este necesar.

Nu va limitati la a cumpara o proprietate déjà folosita, ci indrazniti sa visati la o casa la cheie. Din experienta va spunem ca acest vis este posibil pentru foarte multe persoane. Contactati-ne acum pentru mai multe detalii si informatii legate de case la cheie, preturi, conditii, avantaje, garantii etc.